About

Vähän minusta

Heti alkuunsa pitää pahoitella sitä, että blogini on kieliopillisesti kuin reikäjuusto ja suomennokset ovat mitä ovat, mutta siitä huolimatta…

Olen siis työtön, tai tarkemmin sanottuna pitkäaikaistyötön. Suuresta yhteiskunnallisesta ongelmasta (työtön) vielä suurempi ongelma (pitkäaikaistyötön). Ikäänkuin tahra, joka ei vain millään irtoa. Lempinimiäkin on tullut matkan varrella lisää ja tässä niistä muutama:

  • Lusmu
  • Loinen
  • Lude
  • Luuseri
  • Sossupummi
  • Verenimijä

No onhan noita nimiä vaikka kuinka ja peräänkin on huudeltu, että – ”Menisit siitä töihin, saatana!!!”.  Puoli miljoonaa työtöntä ja muutama tuhat työpaikkaa, että revi siitä ittelles työpaikka.

Sitä on muutama koulutus takana, joista ei valitettavasti ole ollut hyötyä, ellei sitten ajattele niitä harrastuksena, mutta kuka oikeesti menee kouluun sillä mielellä että  siellä vähän opitaan harrasteleen?

Yhteiskunta on rajusti muuttunut ja näyttäisi muuttuvan jatkossa vielä hurjempaa vauhtia. Omasta ”kurjasta” tilanteesta johtuen, olen yrittänyt ja yritän löytää omaani ja muiden työttömyyteen muita syitä, kuin se iänikuinen – ”Kun ei sen vertaa viitti. Kyllä töitä tekevälle löytyy.” – hokemat. Blogin pääaiheenani on jotain tähän suuntaan – miten automatisaatio & robotit ovat vaikuttaneet maailman työllisyystilanteeseen nyt ja mitä  on odotettavissa tulevaisuudessa.

Yksi kommentti artikkeliin ”About

  1. Paluuviite: Työttömyys | Työttömyys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s